"Istorii si personaje"

Omul cu zane bune

Later edit: In mai putin de o saptamana, pentru Daniel s-au donat peste 37.000 Eur. O gramada de oameni au donat obiecte sau servicii pentru o licitatie caritabila, se organizeaza evenimente si actiuni cu acelasi scop. Lucrurile sunt pe un drum bun si sper sa ramana asa.
Conturile pentru donatii sunt acestea:
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712
Mie mi-a luat 3 minute prin internet banking. Daca poti, da si tu o mana de ajutor. Poate fi asa de simplu si de putin costisitor ca o cafea oferita unui prieten.

Nu sunt prea multe de zis. Mie mi se pare intotdeauna ca daca nu simti, vorbele altcuiva n-or sa te miste nici cu un centimetru.
Lucrurile pentru Daniel sunt simple: o sa aiba un copil in martie si asta ar trebui sa fie prioritatea lui. Mai are insa de dus niste batalii si mai are nevoie de un pic de ajutor pentru asta. Cateva zane bune au crezut ca pot sa-a ajute sa miste muntii din loc si sa stiti ca se vede.
N-am sa scriu mai mult, fiindca nu ma pricep sa scriu lucruri sensibile si oricum nu e de scris sau de citit, e de facut ceva. Puteti citi povestea intreaga pe situl lui Daniel, gasiti acolo toate informatiile despre cum puteti da o mana de ajutor. Si puteti face ceva – oricat de putin ar parea, conteaza.
Colega mea zicea azi ca am cam amortit, ca nu ne mai impresioneaza mai nimic, ca nu ne mai surprind lucrurile rele care se intampla in vietile noastre sau ale altora. Desi pe loc i-am dat dreptate, sper in secret ca nu e adevarat.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: