"Istorii si personaje"

Rita – Madam (prea) multe (social) media

Asa, unde ramasesem.
… a, asta era demult. De cand n-am mai scris, Blogger a venit cu nush ce schimbari prin interfata, computerul a si uitat adresa blogului – de fapt, am computer nou, care nici nu stia adresa. Ma rog, chiul in toata regula si dupa regulile artei. Si s-au intamplat si multe alte lucruri, mai mult sau mai putin importante.
Dar sa lasam potcoavele la locul lor. Ideea e ca dupa multe chinuri mi-a revenit dispozitia de scris. Poate trebuia sa plec la 1300 de km pentru asta. Poate trebuia doar sa fortez un pic limita – si nota.
Sau poate ca e doar temporar. Nu stiu daca o sa reiau scrisul ca „in vremurile bune” si daca il reiau aici. De fapt asta a fost una din cauzele pauzei de scris – „aveam” de scris in prea multe parti, asa ca m-am oprit din cele care cereau cel mai mare efort: intre timp Twitter, cu ale lui maxim 140 de caractere, e prietenul meu cel mai bun. Doar ca acolo rulajul e foarte mare, cantitatea de informatie e foarte mare – si chiar si densitatea/ calitatea, asa ca a inceput sa devina solicitant, obositor si uneori chiar enervant si din cauza asta irelevant.
Ma rog, ideea e ca trebuie sa ma adun un pic. Ca pentru orice activitate sustinuta, antrenamentele sunt esentiale. Asa ca am inceput sa folosesc timpii „morti”, cum ar fi drumurile cu taxiul, ca sa imi mai exersez muschii astia de scris. N-am inceput de mult, asa ca nu pot sa ma laud cu vreun progres – dar tot e mai bun decat nimic.
Asta a fost asa, un post de tranzitie si un preambul. Poftiti de cititi de fapt obiectul discutiei, in postul urmator – sau anterior, depinde de unde ati luat-o cu cititul 🙂

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu