"Istorii si personaje"

Irreplaceable

Cimitirele sunt pline cu oameni de neinlocuit – asa mi-a zis scurt un prieten, nu demult. Mi-a venit sa ii dau cu ceva in cap.

Da, ma, e adevarat. N-a murit nimeni fiindca a plecat cineva dintr-un loc (well, probabil cu niste exceptii notabile). Dar pentru numele lui Al de sus, nu ii mai face pe oameni sa simta ca ei nu conteaza deloc. Ca daca ei pleaca de langa tine, tu o sa fii bine mersi, lucrurile or sa mearga struna si va fi ca si cand n-ar fi fost.

Fiindca nu e asa nici cand iti pleaca un om nu asa de bun sau de baza – si daca iti suna telefonul de 50 de ori pe zi si nu e cineva care sa raspunda cum trebuie, si tot se cunoaste ! Dar daca iti pleaca un om care stie toate rosturile…

Daca ti-e gandul numai la business si putin iti pasa de implicatiile emotionale ale omului, ia poftim de calculeaza cat te costa plecarea omului ala – ca n-o sa gasesti inlocuitor poate nici macar cand ti-a plecat, ce sa mai vorbim de faptul ca oricine vine nou n-o sa-si stie a face treaba instant la fel ca ala de pleaca.

Si sa nu crezi ca oricine atata abia asteapta sa auda – cat de putin conteaza pentru tine si ce bine si frumos o sa te descurci si fara el.

Da, pai n-o sa mori, desigur. Dar nici bine si frumos n-o sa fie. Asa ca fa bine si zi-i omului chestia asta, sa stie. Si poate daca chiar te ustura plecarea lui, faci un minim efort sa il tii, sa nu-ti plece.  Sau daca iti cad si tie galoanele sa recunosti asa slabiciune, macar da-o cotita – daca asta e decizia ta, mergi si fie-ti mai bine; noi o sa ne descurcam, dar o sa ne fie tare-tare greu.

Be nice, for heaven’s sake ! It is THAT easy…

Sursa foto.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: